Mops hund födelsedags tårta

När man mest av allt önskar sig en lite hund i födelsedagspresent, men inte kan få en....
så fick jag hjälpa till att fixa en på tårtan iaf!
 
 

Denna tårtan är en ljus botten med chokladmousse och hallongrädde som fyllningar!
Som ni säkert vet så brukar jag i stort sett alltid täcka mina tårtor med marsipan, då jag tycker det är godast och resultatet blir väldigt bra!
Men födelsedagsbarnet här gillade inte marsipan, som många andra.
Så här valde jag att bara spackla med vit chokladsmörkräm, och då gjorde lite extra så att det gick att få en bra slät yta.
 
 
Hunden och blommorna är gjord i sugarpaste.
Texten och tassavtrycken är gjorda i choklad sugarpaste.
 

Vit choklad kladdkaka med himmelsk glasyr (whipped créme cheese)

I helgen provade jag på att baka en vit choklad kladdkaka för första gången!
Super enkel att göra och fantastiskt god!

Jag valde att ha på världens godaste frosting/glasyr på kakan - whipped créme cheese, vilket gjorde den extra god men den är mycket god även utan om man vill det.
 
( Blev kanske inte den bästa spritsningen)
 
Recept
100 gram smör
100 gram vit choklad
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2½ dl vetemjöl
 
Gör såhär:
Smält smör och lägg i chokladen så att den smälter.  Blanda i vaniljsocker, socker och ägg i cholkladsmeten, blanda sist ner vetemjölet.
Jag smälte smöret i en kastrull och rörde ner allt i kastrullen, enkelt och det blir nye så mycket disk!
 
Grädda i 175 grader i 20-25 minuter.
 
När kakan svalnat är det bara bre/spritsa på glasyren/frostingen.
 
 

Konstigt utseende på bloggen

Jag får ursäkta för att bloggen för tillfället ser lite konstig ut.
Jag håller på att knepa och knåpa lite med bloggens utseende för att göra den bätte, men det vill sig inte riktigt som jag vill... Vilket gör att man kan tappa tålamodet lite!
Tyvärr har jag inte än haft tid att sätt mig ner med dessa inställningar och textkoder, men jag lovar att jag ska försöka fixa det så snart jag kan så att utseendet blir bättre och bloggen blir mer lättläslig!
Hoppas ni har överseende med detta och att ni fortsätter läsa bloggen ändå!