Skumtomtefudge

Skumtomtefudge var första gången jag gjorde, 
men var mycket uppskattad så den kommer troligen
återkomma även nästa år!
Dock tror jag att jag ska utesluta sockret, då den vart lite för söt...
 

10 st skumtomtar
150 g vit choklad
50 g Smör
2 dl strösocker
1 dl vispgrädde
 
Klipp tomtarna i små bitar. Hacka chokladen fint. Blanda skumtomtar, smör, socker och vispgrädde i en kastrull. Värm på svag värme tills allt har smält. Fortsätt att koka på svag värme ca 10 min under omrörning. Ta från värmen och rör ner chokladen. Fortsätt röra tills det är blankt. Häll smeten i en form med bakplåtspapper ca 20x25 cm. Låt den stelna och skär sedan upp i små bitar.
Jag valde att ta några extra tomtar och strö över som granering.

Kommentera inlägget här :